Uw partner in professionele mestverwijdering en groot groenonderhoud.

Groenonderhoud

Zuig- en veegmachines voor groenonderhoud

Terra-Vac Europe verkoopt de Terra-Vac zuig- en veegmachines voor groenonderhoud, die van hoge kwaliteit zijn, weersonafhankelijk, krachtig en ook nog eens goedkoop. Dit brengt aanzienlijke financiële voordelen met zich mee en de kosten voor de aanschaf van een Terra-Vac zijn snel terugverdiend!
De Terra-Vac machines worden veelvuldig gebruikt voor het verwijderen van bladeren, weidemest, mest en ander groenafval van weilanden, parken, golfbanen en ander groen.

blank
blank

De Stud CT 40, 50, 60, 75 en 100 modellen hebben een dubbel rotorhuis en kunnen legen tot 140cm. Hoogte. Speciaal ontworpen voor intensief landschapsonderhoud, ook met twee slangen die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Voor het echte zware werk!
Worden vooral gebruikt voor het schoonmaken van festivalweiden en parkeerplaatsen en grote paardenevenementen.

Alle Stud-modellen zijn ontworpen voor extra zwaar onderhoud in de groensector, voor het in bulk verwijderen van bladeren en ander vuil van klein tot groot.

blank

De Stud-modellen CS 40, 50, 60, 75 en 100 hebben één rotorhuis en zijn ontworpen om gras, bladeren en ander groenafval te verwijderen in openbare parken, op sportvelden, golfbanen etc.
Krachtige zuigkracht is gegarandeerd door de verschillende zuigmonden die hydraulisch vanaf de trekker worden bediend. Het afvalmateriaal wordt vermalen en twee V-snaren beschermen de rotor van de machine tegen overbelasting.
De Terra-Vac machines worden veelvuldig gebruikt voor het verwijderen van bladeren, weidemest, mest en ander groenafval van weilanden, parken, golfbanen en ander groen.

Terra-Vac heeft twee speciale supermodellen ontwikkeld die kantelen tot 180cm. hoogte:
. Stud CS 50 Hi-Tipp met een opslagcapaciteit van 5m³
. Stud CT 100 Hi-Tipp met een opslagcapaciteit van 10m³.

blank

Naast een standaard mestzuigmond en een vier meter lange verwisselbare slang kunnen de Stud-modellen worden uitgevoerd met een mestopvangbak, meerdere bladzuigvoeten of een veeg- en zuigvoet. Vraag naar de mogelijkheden.

Terra-Vac-modellen Ferret CS 14 en CS 18 in de driepuntsophanging van de tractor

De Terra-Vaqc CS 14 is de kleinste zuigmachine in het Terra-Vac assortiment en wordt aangedreven door een 14 PK benzinemotor. De Ferret CS 14 kan aan de zij- of achterklep van een open laadbak of aanhanger worden gehangen en wordt geleverd met een vier meter lange zuigslang Ø 20 cm.

blank

Terra-Vac-model CS 18

Dit nieuw ontwikkelde model Terra-Vac Ferret CS 18 wordt aangedreven door de aftakas en wordt bevestigd aan de driepuntshefinrichting van een tractor. Het afval wordt versnipperd en van achter of vanaf de zijkant in een inzamelwagen gedeponeerd.
Er zijn twee modellen:
. Model Fret CS 18-40 met een Ø 40 cm. rotorhuis en een zuigslang 4m. Ø20cm.
Dit model CS 18 is uit te breiden met diverse accessoires.

. Model Ferret CS 18-50 met een Ø 50cm. rotorhuis, met handslang en zuignap.
Deze multifunctionele CS 18-50 18 heeft een omruilset voor handslang 4m. Ø 20cm naar de zuignap met Ø 20 of 30cm. Zuigslang. Ontworpen voor een krachtigere zuigkracht en ideaal voor het verplaatsen van grote hoeveelheden afvalmateriaal.

blank
blank
blank

De Terra-Vac veegmachines Sweeper 35, 45 en 70

Onze veegmachines zijn speciaal ontworpen voor zachtere gronden en worden gebruikt voor het verwijderen van bladeren, weidemest en ander groenafval van weilanden, parken en ander groen. Parken, golfbanen en vele andere terreinen in groenonderhoud worden snel en voordelig verzorgd, net als bij onze veegmachines.
De Terra-Vac veegmachines verwijderen ook mos en dood gras en vitaliseren zo al het gras.
Werkbreedte 140cm. voor de Sweeper 35, of 180cm. voor de Sweeper 40 en 70.

. Het model Sweeper 35 heeft een werkbreedte van 140 cm en een opslagcapaciteit van 3,5 m³ en is ontwikkeld voor middelgrote groenonderhoudsbedrijven en kleinere gemeenten. U heeft een trekker nodig vanaf 40 PK.
. Het op één na grootste model Sweeper 45 is ontwikkeld voor klanten die onze sweeper 70 te groot vinden, maar dezelfde werkbreedte van 180cm willen als het Sweeper 70 model en 4½m³ opslagcapaciteit. U heeft een trekker nodig vanaf 45 PK.

. Het grootste model, de Sweeper 70, heeft een werkbreedte van 180 cm en 7m³ opslagcapaciteit en is ontwikkeld voor grote bedrijven. U hebt een flinke trekker nodig vanaf 60 pk.

blank
blank

Accessoires voor groenonderhoud:

Terra-Vac bladverzamelaar

Graag wijzen wij u op onze nieuw ontwikkelde groenafval-verzamelaar 90x60cm. ; bespaart u veel tijd en beschermt uw rug.

blank
blank
blank
Terra-Vac veeg- en zuigcombinatie

De complete oplossing voor het vegen en tegelijkertijd stofzuigen van binnenplaatsen en andere oppervlakken met vaste grond; deze unieke combinatie van vegen en stofzuigen verwijdert het meest hardnekkige vuil, zelfs op uw parkeerplaats.

Breed assortiment zuigvoeten.
Naast een standaard zuigmond en een vier meter lange handzuigslang kan elke Terra-Vac zuigmachine worden uitgerust met een speciale bladzuigmond of veeg- en zuigmond.

blank
blank
blank

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op.

U wil graag een demo van onze

Paardenmest en Groenonderhoud Machines?

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken in één van onze demo-locaties.