Uw partner in professionele mestverwijdering en groot groenonderhoud.

Wat doen wij

Met de machines van Terra-Vac wordt mestverwijdering en terreinonderhoud een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Terra-Vac machines zijn inzetbaar voor: 

het verwijderen van mest uit uw stallen, boxen of weiden, inclusief de verwijdering van klein zwerfafval als bladeren, dode grassen en mossen

het schoonhouden van de binnenplaats, de parking en de werkvloeren in de stallen door zuigmachines al dan niet in combinatie met onze veeg-en zuigaccessoires, waarvan de veeg-zuigscoop de meest toegepaste accessoire is.

voor weidenmestverwijdering alleen wordt meestal een veegmachine ingezet, en voor overall mestverwijdering wordt meestal gekozen voor een compacte of een grotere zuigmachine.

Terra-Vac Europe heeft verkoopsteunpunten en demolocaties in diverse west Europese landen, inclusief Zweden en Denemarken.Onze tevreden klanten zijn uw beste garantie voor het optimaal functioneren van de Terra-Vac machines.

Vakmanschap sinds 1980 

De Terra-Vac machines worden sinds 1980 handmatig en in eigen beheer geproduceerd in de Terra-Vac fabriek in Engeland.
Terra-Vac UK houdt geen machines op voorraad en maatwerk is onze standaard.

Weidebeheer 

goed weidebeheer

Het onderhoud van uw domein vraagt veel tijd en inzet. We geven u graag advies over optimaal weideonderhoud, waarbij de Terra-Vac machines een belangrijke rol spelen.

Bestrijding van wormvorming

Om de veiligheid, goede prestaties en optimale gezondheid van uw paarden te garanderen, is het onderhoud van binnen- en buitenbakken, stallen, weiden, renbanen en paddocks cruciaal.
Onze machines helpen u bij de strijd tegen wormvorming door mest met wormeitjes grotendeels te verwijderen. Uw weiden onderhouden met Terra-Vac machines verkleint het gevaar van wormvorming.
Met onze machines kiest u voor een diervriendelijke en gezonde aanpak die het welzijn van uw paarden ten goede komt. Met de machines van Terra-Vac in uw wei, maakt u al uw paarden gegarandeerd blij!

Terra-Vac, een slimme investering. 

De aankoop van een van onze machines is een investering die u snel heeft terugverdiend. Het geld dat u uitspaart aan het ontwormen van uw paarden maakt dat u de investering in uw machine in drie tot vijf jaar heeft terugverdiend!

en…

De Terra-Vac machines hebben een lange levensduur en vragen minimaal onderhoud.

Het inzetten van een Terra-Vac  mestverwijderingsmachine houden de garantie in dat uw paarden veel minder blootgesteld worden aan de gevaren van wormvorming.

Terra-Vac is de machine die tot nu toe ontbrak!

Kies daarom voor Terra-Vac optimaal gebruiksgemak,

en ga dus voor een Terra-Vac!

U wil graag een demo van onze

Paardenmest en Groenonderhoud Machines?

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken in één van onze demo-locaties.