Uw partner in professionele mestverwijdering en groot groenonderhoud.

paardenstallen reinigen

Paardenwelzijn

Een flink aantal paardenhouders werken met een shovel of loader en rijden in een keer alle boxen door om zo de mest te verwijderen, meestal eenmaal per week.
Een kleinere groep paardenhouders halen de mest gemiddeld drie keer per week weg uit de boxen via de mestriek en een kruiwagen.

Maar werken met een shovel kost een boel hooi en stro en dat hoeft niet als je gericht per box de mest verwijdert. En als één iemand de mest van alle boxen verplaatst naar een centrale plek voorin de box, dus bij de deur, kun je via de centrale gang de stal doorkruisen en per box handmatig (dus met de zuigslang) de boxen uitmesten met een Terra-Vac.

Nog effectiever is het met de vier meter lange handslang de mest direct vanuit de box op te zuigen, dan hoeft u ook niet meer te “rieken”, u spaart uw rug en de wormvorming wordt sterk gereduceerd door de sterke opzuiging van de Terra-Vac.


Uitmesten met een Terra-Vac reduceert het aantal wormkuren en dat bespaart u flink wat geld waardoor de terugverdientijd van een Terra-Vac drie tot vijf jaar bedraagt, afhankelijk van de grootte van de machine.

Werken met een Terra-Vac werkt mee aan een aanzienlijke verbetering van de gezondheid van de paarden. 

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op

U wil graag een demo van onze

Paardenmest en Groenonderhoud Machines?

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken in één van onze demo-locaties.