Uw partner in professionele mestverwijdering en groot groenonderhoud.

Paddock Cleaners & Sweepers

Terra Vac Paddock Cleaning voor een schone paardenstal en weide. 

PADDOCK CLEANERS VOOR EEN SCHONE WEIDE

Paddock clean dream machine, één van de vele synoniemen voor de mestverwijderingsmachines van Terra-Vac.

De horse paddock, stal en weide dagelijks ontdoen van mest is belangrijk voor de gezondheid van uw paarden. Door het gebruik van onze machines wordt deze klus geklaard in een handomdraai.

De paddock zuiger- en veegmachines van Terra-Vac staan bekend om hun robuuste kwaliteit en functionaliteiten. De machines van Terra-Vac zijn verkrijgbaar in vier modellen en de opslagcapaciteit varieert van 1 tot en met 7 m³ voor de grootste Sweeper weideveegmachine.

blank
blank
blank
blank

Bekijk onderstaande video en laat u overtuigen. 

De paddock cleaners van Terra Vac 

Wie zijn wij? 

Bent u op zoek naar machines die paddock mest verwijderen, uw paardenstal schoonmaken of een weide cleaner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Terra-Vac Europe is uw specialist in paddock cleaning en terreinonderhoud.

Onze machines bieden u een propere leefomgeving voor uw paard terwijl u van zware handenarbeid blijft bespaard. Door deze mechanisering zal u het aantal wormbehandelingen van uw paarden drastisch omlaag zien gaan, wat u veel geld bespaart. Wij streven naar het beste resultaat:

  • een gezonde en vitale grasmat
  • een schoner erf, schonere stallen en boxen
  • gezondere paarden

Vraag nu een demo aan

van onze padock cleaner voor mestopname.

U wil graag een demo van onze

Paardenmest en Groenonderhoud Machines?

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken in één van onze demo-locaties.