Uw partner in professionele mestverwijdering en groot groenonderhoud.

Verkoopondersteuning

Verkoopsteunpunten en demolocaties.

Terra-Vac Engeland is toonaangevend leverancier en producent van mestzuig- machines en mestveegmachines in Europa en daarbuiten.

Terra-Vac Europe is actief in west Europa en wil het aantal verkoopsteunpunten en demolocaties uitbreiden in vnl. de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Hoe dat te realiseren?
Wij komen graag in contact met paardenhouders die een korting krijgen voor hun investering in Terra-Vac machines in de combinatie mest vegen en mest zuigen.
Links op de foto hieronder ziet u de veegmachine model Sweeper, daarnaast de zuigmachine model Colt 20, beide machines hebben een opslagcapaciteit van 2m3.

blank

En als u als eigenaar van twee Terra-Vac machines bereid bent op te treden als referentie en om af en toe een demo te geven, wordt dat door ons gehonoreerd met 5% commissie.
Dus als u investeert in die combinatie van veeg- en zuigmachine en tevens op wilt treden als referentie voor Terra-Vac resulteert dat in een interessante totaalkorting op uw investering.
Voor opvolgende verkopen door uw bemoeienis krijgt u eveneens een interessante commissie.

Heeft u Interesse?
Stuur ons een bericht via de contactpagina op de website en wij reageren direct.

U wil graag een demo van onze

Paardenmest en Groenonderhoud Machines?

Vul onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken in één van onze demo-locaties.